Våra tjänster

Vi jobbar inte bar med att rusta upp befintlig fiskbensparkett eller lägga ny. Skulle det vara så att du har befintligt golv och inte har pengar till att lägga nytt golv kommer vi gärna ut och tittar om vi kan göra underverk med någon av våra golvbehandlingar.

När vi lägger fiskbensparkett använder vi ofta ek då det är ett av Skandinaviens hårdaste träslag och det är det som ha använts sedan parkett introducerades för oss på 1500-talet från Frankrike. Vi är väldigt glada att alla är tillåtna att få ha vackert parkettgolv och inte som förr när det bara var kungligheter och adel som fick ha det i sina våningar.

Vi vet att de är svårt att veta hur resultaten blir och där med är det svårt att ta ett beslut. För att du ska bli riktigt nöjd och känna att du valde rätt så erbjuder vi alltid att göra två prover på golvet innan vi behandlar hela golvet.

Vi har tre olika nyanser av hårdvaxolja och de är naturell, mellan och mörk. Alla våra behandlingar börjar med en slipning sen är det behandling av en hårdvaxolja. Våra hårdvaxoljor är lösningsmedelsfria, gjorda på naturliga oljor och vax.

Vår vitlasyr med lack har blivit väldigt populärt och börjar också med en slipning med efterbehandling med pigmenterad vattenbaserad 2K topplack.

Har man trä eller parkettgolv i sin bostad eller på en offentligmiljö och behöver en naturell lackning erbjuder vi självklart det också. Där börjar vi också med en slipning och sen behandlar vi med en vattenbaserad 1K topplack.

Om du är som vi och älskar fiskparkett kontakt oss idag så att vi kan få er bostad komplett med ny fiskparkett. Glöm inte att du kan utnyttja ROT-avdraget om du är privatperson.