Om oss

Vi är ett seriöst företag på marknaden som vill hjälpa fastighetsägare, förvaltare och BRF:er att få stabila och snygga golv. Vi på Stockholms Golv & Måleri älskar vackra och välgjorda golv. Vi tycker att golvet är det viktigaste i en bostad då golvet ska bära upp allt annat. Varje golv som vi lägger läggs med omsorg och med en extrem precision för att vår lägsta nivå är att jämföra med andras högsta nivå.

Vi tycker att det är viktigt med nära kundrelationer av många anledningar. Vi vill framför allt att våra kunder är nöjda med oss så att de rekommenderar oss till andra. Ingen reklam i världen är lika bra som en nöjd kund. Vi tror också att vi som företag växer och blir bättre genom bra kundrelationer då kunder ger oss feedback på vad de skulle önska att vi kunde hjälpa dem med.

Vår passion är att hjälpa våra kunder med marknadens bästa lösningar inom golvrenovering. För att kunna fortsätta jobba efter vår passion så behöver vi fortsätta jobba efter våra 3 tydliga mål. Det ena är att vi måste fortsätta att ta hand om befintliga som nya kunder så att vår relation fortsätter minst lika bra som idag. Det andra målet är att vi måste fortsätta utvecklas så att vi är med i utvecklingen och kan där med erbjuda det senaste och bästa produkterna för just deras golv. Den sista men inte lättaste målet är att vi ska fortsätta att ge den bästa servicen som finns inom vår marknad.

Tveka inte och konkat oss om du vill veta hur dina golv kan få nytt liv.